Дружина Віктора Павлика не може виїхати з Болгарії, щоб потрапити на похорон до пасинка

Катерина Репяхова, молода дружина українського виконавця Віктора Павлика, у якого помер син, не може виїхати з Болгарії в Україну, щоб потрапити на похорон до пасинка.

Днями молода Катерина Репяхова зі своєю мамою поїхали на курорт в Болгарії. Вони повинні були бути там ще мінімум 4 дні, однак після звістки про те, що помер син Віктора Павліка, вони терміново збирають речі і намагаються вилетіти. Як повідомляє сама Катерина, найближчий рейс є тільки на неділю.

Смерть Павла Павлика стала справжньою трагедією: нова дружина Віктора поспішає потрапити на похорон

Інстаграм Катерини Репяховой
Інстаграм Катерини Репяхової

“Перебування тут вже не відпочинок, а мука “, – так прокоментувала Катерина Репяхова свій візит до Болгарії. Вони з мамою зараз ведуть переговори з авіакомпанією, щоб швидше повернутися додому.

Нагадаємо, 7 серпня стало відомо, що син Віктора Павліка від шлюбу з Лорою Созаевою помер на 21 році життя. Причина – онкологія. Зовсім недавно Лора на своїй сторінці в Фейсбук написала, що стан Павла Павлика погіршився, і його відправили на лікування в хоспіс. За її словами, вони з сином вже тоді говорили про можливу смерть хлопчика.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.