Дочка Якубовича розповіла всю правду про проблеми в сім’ї: «Взаємна недовіра і страх піти на контакт»

Навіть у зіркових пар бувають проблеми, хоча шанувальникам з боку здається, що у них все гладко. Дочка Якубовича довела, що це не так і розповіла про проблеми в сім'ї.

Варвара часто радує своїх підписників в соціальних мережах думками про життя, про його сенс та про роботу журналіста, але останнім часом вона також почала ділитися сімейними.

Так, 22-річна спадкоємиця постійного ведучого улюбленого багатьма шоу «Поле чудес» зізналася, що відносини її батьків неодноразово переживали кризу — проблеми між Мариною Видовою і Леонідом Аркадійовичем виникли ще до появи Варі.

Леонид Якубович с третьей женой Мариной Видовой
Леонід Якубович з третьою дружиною Мариною Видовою

Дівчина чесно сказала, що у її мами і тата, як і у будь-якої іншої людини, є свої недоліки. За останні роки не обійшлося без безлічі сварок, образ і розбіжностей. Все це призвело до взаємної недовіри і страху піти на контакт.

Як виявилося, зіркове подружжя потребувало хоч і в невеликого, але все ж рішучого кроку, щоб зблизитися. Вони на нього зважилися і не дарма:

«Мої батьки — непрості люди, я теж не цукор, але ми бажаємо один одному найкращого», — написала Варя.

Леонид Аркадьевич с дочерью Варварой
Леонід Аркадійович з дочкою Варварою

Відомо, що Якубович вже давно живе з третьою дружиною порізно. Причина не в скандалах, а в тому, що він весь час зайнятий зйомками і регулярно їздити в їх заміський будинок в Підмосков’ї йому вже важко. Телеведучого можна зрозуміти, адже йому як-ніяк 75, проте вік не перешкода.

Нещодавно Леонід Аркадійович порадував фанатів тим, що знову відчув смак життя, причому саме в останні роки. Чоловік зайнявся спортом, почав піклуватися про здоров’я і навіть позбувся зайвих кілограмів.

Ясно одне — з телебаченням найближчим часом він зав’язувати не збирається.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.