«І зовсім не принцеса». У мережі обговорили рідкісні знімки Орбакайте до пластики

Крістіна Орбакайте - дочка Алли Борисівни Пугачової. Жінка, як і її мати, приховує недоліки свого обличчя і вікові зміни за допомогою пластики.

В цьому році Орбакайте виповнилося 49 років. На свій вік Крістіна виглядає просто сліпуче. Шарму надає ще осина талія, довгі і стрункі ноги, одяг, підібраний зі смаком. Однак шанувальники не замовкають – невже вона домоглася всього цього не спортом і здоровим харчуванням, а грошима і пластикою?

Орбакайте зробила безліч пластичних операцій, щоб домогтися свого ідеалу. Однак не завжди операції проходили успішно

 

Сама дочка Примадонни ніяк не коментує свій зовнішній вигляд. Однак якщо поспостерігати за нею на заходах, можна помітити, що вона абсолютно без комплексів, і пишається своїм тілом.

Як би там не було, а ось мати Крістіни Орбакайте Алла Борисівна Пугачова не раз лягала під ніж. Вона не приховує цього зараз, коли викладає фотографії крупним планом, демонструючи чергову підтяжку. Також фахівці говорять і про можливу ліпосакції.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.