“Навіщо такі губіщі? “: Успенська без макіяжу після пластики налякала фанатів

Співачка Любов Успенська, яка вже розміняла сьомий десяток, вважається однією з найкрасивіших знаменитостей.

У свої 66 років вона виглядає підтягнуто, свіжо, стильно і привабливо. Це можна побачити по численних знімках в соціальній мережі, які збирають сотні лайків і компліментів від фоловерів. До речі, співачка не приховує, що час від часу вдається до допомоги косметологів і навіть пластичних хірургів. Однак, як відомо, пластика не завжди приносить ті результати, які хотілося б бачити.

Успенська перегнула палицю і занадто себе перекачала: сподівається, що це все скоро пройде

 

У своєму Інстаграм-блозі легендарна співачка вирішила поділитися з фанатами чесної фотографією без макіяжу і укладання. Однак шанувальники розділилися на два табори, і завалили кумира коментарями. Одні вважають, що для свого віку Успенська виглядає блискуче, інші ж обурені – навіщо в 66 років залити себе силіконом і заколоти уколами?

Шанувальники зірки помітили, що на знімках її обличчя виглядає занадто неприродно, нагадує “якусь маску”. Сама Любов Успенська на критику ніяк не відкликана.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.