(Відео) ТОП-10 цинічних розлучниць. Вони зруйнували чужі родини і отримали “ефект бумеранга “

Пристрасть, а іноді просто грошовий розрахунок, змушують людей діяти на іншому.

Чужа душа – темний ліс, це всім відомо. А чужа сім’я – завжди під забороною від посягань інших – це по Біблії – не бажай дружини свого ближнього.

Деякі порушують цю істину і потрапляють під “ефект бумеранга”. Про що він говорить: все повертається тому, хто зробив зло іншому. В даному випадку розлучив сім’ю.

Це один з найстрашніших гріхів.

На чужому нещасті щастя не побудуєш. Це доведено вже століттями.

Однак пристрасть, а іноді просто грошовий розрахунок, змушують людей діяти на іншому. Жінка може привернути до себе одруженого чоловіка і зруйнувати сім’ю. Або навпаки. Різниці немає – в цьому випадку їм повернеться все тому, іноді сторицею.

І навіть якщо людина схаменеться і спробує повернути все назад, іноді це не виходить, так як утворилася тріщина в сімейних відносинах.

Потім людина звертається до церкви, кається і просить Бога про прощення вчиненого. Однак навіть якщо ви щиросердно розкаялися, пройде багато часу коли настане прощення.

Але є й інший контингент – це цинічні розлучниці, які цілеспрямовано розлучають сім’ї собі в догоду.

Про це ви можете подивитися в цій відео добірці і дізнатися як їх наздогнав “ефект бумеранга”,

Відео: Ефект бумеранга до цинічних розлучниці

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.