На Волочкову подав до суду колишній залицяльник: вимагає відшкодувати 130 мільйонів рублів

Бізнесмен Владислав Фоменко подав до суду на свою колишню цивільну дружину, балерину Анастасію Волочкову.

Владислав Фоменко був одним із залицяльників скандальної балерини Анастасії Волочкової. Пара прожила в цивільному шлюбі трохи більше півроку, але цей роман Анастасії запам’ятається на довго.

Владислав Фомін
Владислав Фомін

Владислав подав позов на Волочкову і зажадав 130 мільйонів рублів. За словами чоловіка, під час спільного проживання балерина робила ремонт в своєму будинку. Анастасія попросила Фоменко залучити знайомих будівельників для ремонту будинку, оціненого в 30 млн рублів. Однак по закінченню робіт Волочкова вирішила не платити будівельникам.

Волочкова використовувала Фоміна з метою збагачення

Цю суму довелося виплачувати Фоміну, через що він заліз в борги і навіть потрапив до в’язниці. Після цього життя бізнесмена пішла під укіс. Владислав вимагає відшкодувати Волочкову 30 мільйонів рублів за ремонт і 100 мільйонів – за моральну шкоду. Адвокат балерини заявила, що позов не був несподіванкою для Волочкової і вона із задоволенням чекає суду.

Нагадаємо, зовсім недавно В Москві Тверський районний суд виписав штраф Волочкової, яка відвідала монастир в Нижньогородській області під час карантину. Тоді балерина не просто порушила правила самоізоляції, але і обматюкала поліцейських. За це Волочкова виплатила штраф у розмірі 40 тисяч рублів.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.