У Лоліти інфаркт: близькі друзі дуже злякалися

Днями в мережі з'явилася інформація про те, що у Лоліти Мілявської трапився серцевий напад, і зараз вона в лікарні. Лоліта від цієї інформації була у нестямі і зухвало відповіла пліткарям.

Лоліта у себе в Інстаграм зробила публікацію, де розповіла звідки з’явилися чутки. За її словами, недобросовісні ЗМІ вирвали слова з контексту і перекрутили їх після висловлювання про театр “Модерн “.

«Вчора на виставі в театрі« Модерн »я сказала, що у мене від поваги до театру, режисера, до трупи мало не зупинилося серце. Не дочекаєтесь », – зухвало написала співачка Лоліта Мілявська.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Вона також зауважила, що журналісти, які поширюють неперевірену інформацію, вчиняють вкрай непрофесійно. Співачка заявила, що в сучасному розрізі засобів масової інформації хороших і сумлінних представників залишилося «штук п’ять».

«Решта – смітник, якому головне «сенсація», – резюмувала Лоліта. Також Мілявська обурилася тим, що інформацію про інфаркт жінки зі ЗМІ дізналися друзі і родичі артистки, що не на жарт їх схвилювало. За день Мілявській буквально обірвали телефон.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.