Регіна Тодоренко своїм новим заявою дуже заінтригувала шанувальників

У своєму Інстаграме популярна ведуча зробила загадковий натяк на швидкі зміни в її житті. У молодої жінки зараз не найкращий період - після скандалу з домашнім насильством вона втратила роботу і втратила всі доходи.

Зовсім недавно стало відомо, що такий цікавий глядачам проект “Орел і Решка ” буде продовжений і першим ведучим стане Настя Івлеєва. Її прихильники заполонили Інстаграм каналу “П’ятниця ” (який і буде показувати новий сезон) хештег # настюшкуврешку . Всього отримано більше півмільйона відміток. І креативна Настя знову буде вести передачу.

Регіна Тодоренко і Настя Івлеева
Регіна Тодоренко і Настя Івлеєва

Почалися пошуки напарника для Насті. І ось вчора Регіна Тодоренко в своїх Сторіс заявила:

Дорогі мої друзі, за статистикою, 90% моїх передплатників жадають побачити мене і Настю Івлееву в тревел-проект «Орел і Решка». Ну що ж, ваші мрії збудуться зовсім скоро

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

З цього зрозуміло, що переговори добігають кінця і другим провідним тревел-шоу стане саме вона. Правда, незрозуміло, як Регіна збирається одночасно брати участь в “Льодовиковому періоді “, зйомки якого будуть проходити в той же час.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Для Регіни участь в “Орлі і Решці ” – це відродження було популярності, адже після великого скандалу з її висловлюванням про домашнє насильство, вона втратила не тільки звання “Жінка року “, але і майже всіх рекламних контрактів.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Дві гарні дівчини з добре підвішеними язиками і відмінним почуттям гумору разом раніше не працювали, тому їхня співпраця буде ще більш цікавою.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.