(ВІДЕО) Оля Фреймут станцювала, незважаючи на коронавірус: репетирувала з хворобою і жила зі своїм партнером

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна - ще одна очікувана пара нового сезону "Танців з зірками ".

Інтерес був викликаний не тільки тим, що в парі бере участь найвідоміший ревізор країни, а й тим, що Фреймут напередодні заявила про те, що хвора коронавірусів. Як сказав перед виходом на паркет ведучий Юрій Горбунов, Оля та Ілля на деякий час самоизолировались і жили разом, щоб не упустити шанс відточити свої вміння і все таки вийти на паркет.

Найвідоміший інспектор країни знімає білу рукавичку і кидає виклик Ковід-19: вона вийшла на паркет і станцювала “Фокстрот ”

А ви дивилися ефір “Танці з зірками “? Якщо так, то яка пара сподобалася найбільше?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.