У епатажному вбранні Джамала дала перший концерт після пологів: зоряні гості, танець з сином, сльози у глядачів

В умовах карантину співачка Джамала дала відкритий сольний концерт в Ботанічному саду ім. М.М. Гришко. Це було вражаюче видовище!

Це перший концерт кримськотатарської виконавиці після початку карантину і народження другого сина 19 червня. Молода мама не побоялася з малюком відправитися на відпочинок до Туреччини, а ще весь час готувала свій сольний концерт. Через карантинні обмеження концерт відбувся на відкритому повітрі – в Київському Ботанічному саду ім. Гришко.

Вже сама поява співачки в незвичайному, зухвалому і одночасно дуже жіночному, вбранні зробило справжній фурор. Насиченого фіолетового кольору комбінезон, високі ботфорти оригінального дизайну, рукавички зі стразами і розкішний ліловий плащ з великими воланами і різними вставками виглядають дуже вражаючи.

Джамала перед концертом
Джамала перед концертом
Наряд Джамали на концерті
Наряд Джамали на концерті

Співачкою були виконані старі і нові хіти.

Джамала на сцені
Джамала на сцені

Серед публіки були присутні і зіркові гості: Юлія Саніна, alyona alyona й Дмитро Шуров.

Юлія Саніна вітає Джамалу
Юлія Саніна вітає Джамалу

Співачка зі сцени колегам побажала успіхів на паркеті Танців із зірками, куди alyona alyona і подруга Джамали Юлія Саніна вирушили відразу після концерту.

alyona alyona на сцені з Джамалою
alyona alyona на сцені з Джамалою

Сюрпризом для мами і глядачів стала поява на сцені старшого сина співачки Емір-Рахман – він подарував кота Матроскіна своєї матусі. Вона в Інстаграмі написала:

В своєму сторіз Джамала розповіла, як хвилювалася перед концертом:

Хвилювання перед концертом
Хвилювання перед концертом

 

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?