Дантес повідомив, що у Наді Дорофєєвої підозра на коронавірус

Але тести показали негативний результат, що дивно, так як за всіма ознаками Надя таки хвора.

Володимир Дантес в своєму Інстаграмі написав, що позавчора вранці у Наді різко піднялася температура майже до 39 градусів, самопочуття погіршилося.

Володимир Дантес
Володимир Дантес

Їй зробили тест на коронавірус, але він виявився негативним. Кілька днів перед цим Надя вже робила тестування і теж з негативним результатом.

Температуру збили, але порадили сидіти вдома. Надя так і зробила, правда, не втрималася і вийшла у двір поніжитися на літньому сонечку, фруктів поїсти. Свою зачіску дівчина прикрасила милими ромашками.

Надя Дорофєєва в саду
Надя Дорофєєва в саду

Але через кілька годин температура знову піднялася і Наді довелося весь залишок дня валятися в ліжку.

Багато хворих відзначали, що у них підтверджений коронавірус протікав з точно такими симптомами, а ПЛР-тести не дуже точні, самі медики говорять 50 на 50. Тобто, у зараженої людини може показати негативний результат. Так що цілком можливо, що це саме те захворювання. Більш точне тестування роблять при більш сильному прояві симптомів. Поки Дорофєєва вирішила побути вдома, поберегти себе і оточуючих.

 

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.