Вагітна дружина Преснякова Подольська потрапила в лікарню: лікарі не можуть поставити діагноз

Дружина Володимира Преснякова-молодшого, яка зараз чекає від нього дитину, потрапила в лікарню. Про це повідомила свекруха Олена Преснякова.

Популярна російська співачка Наталія Подольська тільки недавно була на відпочинку зі своєю подругою, а вже сьогодні вона не змогла навіть встати з ліжка. Її терміново госпіталізували. Діагноз, поставлений жінці, поки в засобах масової інформації не оприлюднюють.

Володимир Пресняков
Володимир Пресняков

Відзначимо, Наталія Подольська – це дружина співака Володимира Преснякова-молодшого. Вони разом вже більше п’ятнадцяти років, десять з яких перебувають у шлюбі. Їх першому синові Артемію вже 5 років. Зараз вони чекають другого спільну дитину.

Наталія Подольська
Наталія Подольська

Незабаром на загальнонаціональному телеканалі НТВ вийде шоу «Секрет на мільйон», в центрі сюжету якого буде три покоління Преснякових. Журналісти розкажуть про життя Олени Преснякової і Володимира Преснякова-старшого, Преснякова-молодшого і його сина від шлюбу зі співачкою Крістіною Орбакайте Микити Преснякова. Так що шанувальники вже зовсім скоро зможуть побачити те, що ніколи раніше не показували по телевізору – найбільші таємниці музичної династії. Уже п’ятого вересня програма “Секрет на мільйон ” з’явиться в ефірі.

«Всі таємниці сім’ї Преснякових будуть розкриті!» – сказано в описі під майбутнім сюжетом.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.