Олег Винник ніжно звернувся до своєї нової блондинки: «Без тебе нічого б не було». Таюне в минулому

Український співак Олег Винник ніжно звернувся не до Таюне, а до іншої блондинки. Шанувальники переживають, що шлюб зіркового блондина та його бек-вокалістки тріщить по швах.

Публіка вже давно впевнена, що саме Таїсія Сватко є таємною дружиною артиста. При цьому ніхто з них і не підтверджує, і не спростовує подібні домисли. Навіть якщо все саме так, подружжя намагаються тримати особисте життя подалі від настирливої преси.

Одночасно з цим Олег активно люб’язничає з заміжньою Оленою Шоптенко, яка стала його партнеркою в новому сезоні «Танців з зірками». Це викликає одне лише здивування у фанатів Таюне, адже її вважають можливою обраницею виконавця.

Олег и Таюне
Олег і Таюне

Танцівниця зізналася, що працювати разом з Вінником для неї — щось особливе. Свої почуття вона висловила зворушливим постом про перший танець з артистом.

У відповідь співак дуже ніжно звернувся до Олени і сказав:

«Без тебе нічого б не було».

Варто відмітити, що глядачі обсипали пару Винника та Шоптенко безліччю компліментів відразу ж після ефіру:

  • «Класний виступ, а оцінки занижені»;
  • «Пристрасно, ви були найкращі!»;
  • «Це було дуже круто»;
  • «Ви справжні професіонали, захоплююся вами!»;
  • «Талановита людина талановита в усьому».
Олег Винник и Алена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Не обійшлося і без тих, хто побачив у танці пари щось більше: «Олена, дивись не закохайся!». Втім, коментаторів можна зрозуміти, адже танго у виконанні Олега і Олени було наповнене неймовірною пристрастю, любов’ю та ніжністю одночасно. Стежимо за ситуацією далі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.