Помер культовий радянський актор Володимир Андрєєв – не витримало серце

У чоловіка стався мікроінсульт, а слабке серце не витримало такого навантаження. Пам'ятаємо, любимо і цінуємо творчість.

На момент смерті Володимира Андрєєва був 91 рік. Він упродовж довгого часу хворів, мав проблеми з серцем, останнім часом навіть проходив лікування амбулаторно. Однак препарати не допомогли і вік взяв своє.

Про смерть Володимира Андрєєва повідомив ректор ГІТІСу Григорій Заславський на офіційному сайті навчального закладу

Володимир Андрєєв
Володимир Андрєєв

Відзначимо, за кілька днів до смерті актор відзначав свій день народження. Він якраз перебував у себе на дачі, коли стався мікроінсульт. Його вдова Наталія Селезньова розповіла про останні місяці життя артиста. Як стверджує дружина, аж до останніх днів життя Володимир Андрєєв займався своїми проектами по роботі. А взимку артист, незважаючи на похилий вік, продовжував працювати в театрі Єрмолової. Коронавірус і карантин вирішив провести на дачі. Там він і помер.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.