Василь Вірастюк та Даша Астаф’єва гратимуть ролі в комедії «Поцілунок на мільйон»

За сюжетом фільму, головний герой з друзями ганяється за онукою мільйонера в нашій країні.

Починаючи з 08.09.2020 року в нашій країні буде зніматися нова романтична комедія «Поцілунок на мільйон». Режисер – Дмитро Авдєєв. Найсильніша людина у світі Василь Вірастюк та Даша Астаф’єва братимуть участь в цій комедії.

За сюжетом фільму, головний герой з друзями ганяється за онукою мільйонера в нашій країні. Якщо він підкорить серце дівчини, то отримає приз – 1000 000. Щоб цього домогтися, йому потрібно подолати багато труднощів, в тому числі та всередині себе.

На планеті все перевернулося з ніг на голову. Навколо багато негативу і тому хочеться що-небудь позитивного. Наприклад відпочити в кінотеатрі та подивитися хороший, мотивований і смішний фільм. Якщо веселитися разом з представниками нашої країни, то це більше цікавіше. Романтична комедія з пригоди – це те, що потрібно зараз, констатує режисер Дмитро Авдєєв.

У головних ролях знімуться Єлизавета Василенко і Влад Демиденко. Режисер планує випустити фільм до Дня закоханих 14.02.2021 року.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.