Фотошоп або пластика. Фанати на фото не впізнали Наташу Корольову

Співачка Наташа Корольова на своєму акаунті в Instagram опублікувала нове фото. Реакція фанатів артистку не порадувала.

Розміщений у соцмережі знімок стане обкладинкою нового альбому 46-річна співачки. Вона вирішила випустити платівку з піснями, які раніше не чули шанувальники.

Велика частина підписників Наташі неоднозначно відреагували на пост. Деякі важко впізнали на фото популярну співачку, інші – подумали, що позує абсолютно інша людина. Шанувальники навіть знайшли спільні риси з Оленою Тємниковою і Глюкозою.

У коментарях вони писали, що пластичні операції роблять всіх людей схожими. Частина підписників вирішили, що в справа у фотошопі, з яким співачка «переборщила».

Писали також про те, що Наташа завжди публічно засуджувала пластику та інше втручання в природну красу, а тепер сама почала цим захоплюватися, приховуючи свою зовнішність і вік.

Хоча недавно співачка зізналася, що скоро їй таки доведеться звернутися до пластичного хірурга. Виконавиця впевнена в тому, що всім потрібно робити пластику, просто для когось цей період настає вже в 40 років, а у когось – в 60. Також вона поділилася, що усувати вікові недоліки вона буде ближче до 55 років.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Зірки, весільні фото яких не викликають захоплення.

Нагадаємо, що Тіна Кароль прокоментувала паніку навколо коронавірусу та розказала, яких порад лікарів притримується.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.