Дан Балан в минулому: Тіна Кароль зізналася, що її серце вільне

Відома українська співачка Тіна Кароль дала ексклюзивне інтерв'ю програмі «ЖВЛ» на телеканалі «1 + 1» і відверто розповіла про взаємини з чоловіками.

Успішною і знаменитою співачкою Тіною Кароль захоплюються багато. Тіна – не просто талановита співачка, але і сильна і мудра жінка. У 2013 році Кароль втратила чоловіка, який пішов з життя після боротьби з раком шлунка. Як зізнається сама Кароль, вона залишилася тоді не тільки без найріднішої людини, але і без продюсера і без грошей, так як всі фінансові заощадження пішли на лікування чоловіка. Кароль зуміла пережити втрату і стати однією з найуспішніших і найбільш затребуваних артисток України. Однак Тіна за все ці так і не впустила іншого чоловіка в своє життя.

Архівне фото Тіни Кароль з чоловіком і сином
Архівне фото Тіни Кароль з чоловіком і сином

Тіна Кароль зізналася, що готова до відносин

В ексклюзивному інтерв’ю програмі «ЖВЛ» Тіна Кароль відверто зізналася, чи допускає вона думка про те, що поруч з нею буде чоловік. «Я допускаю думку про це. Зараз важко про це говорити, потрібно закохатися. Так, я можу закохатися, час покаже », – відверто розповіла артистка.

Варто зазначити, що вже довгий час ходять чутки про роман Кароль з молдавським співаком Даном Баланом. Вони разом працювали в проекті «Голос» і глядачі побачили між ними симпатію. Самі артисти не коментують ці чутки. Однак судячи з інтерв’ю Тіни Кароль, її серце все ще вільне.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.