Олег Винник все ще не оговтався від коронавірусу, тому вовчиці нескоро побачаться зі своїм повелителем

Улюбленець тисяч, а то і мільйонів українок Олег Винник все ще не оговтався від коронавірусної інфекції. Через це артисту доводиться переносити свої довгоочікувані концерти.

Про хворобу співака стало відомо після того, як він не зміг з’явитися в черговому випуску проекту «Танці з зірками», де він бере участь разом з хореографом Оленою Шоптенко. Партнерка Олега теж хворіє, причому відчуває вона себе набагато гірше, ніж могла уявити.

За правилами шоу, пара має право пропустити тільки один прямий ефір за станом здоров’я, проте за тиждень відсутності ситуація не змінилася — вони не змогли станцювати навіть віддалено. В результаті Винника та Шоптенко дискваліфікували навіть незважаючи на величезну підтримку з боку глядачів.

Алена Шоптенко и Олег Винник
Олена Шоптенко та Олег Винник

Тут же варто сказати, що фанати влаштували справжній бум на сторінці «Танців» в Instagram, де атакували її повідомленнями з вимогами повернути пару в проект. Не виключено, що це все-таки станеться.

Артист тим часом змушений переносити заплановані концерти зі зрозумілих причин, про що повідомив у себе в соціальних мережах. Так, виступ в Дніпрі з 11 жовтня переноситься на 13 грудня.

Звичайно, шанувальниці розчаровані такою новиною, проте вони бажають улюбленому співакові якнайшвидшого одужання:

  • «Правильно робите, що переносите концерти. Зараз на першому місці здоров’я. Ми дуже хвилюємося за вас!»;
  • «Олег, будемо чекати скільки скажете, тільки б ви були здорові, це найважливіше. Насправді трошки сумно, що зустріч відкладається. Бережіть себе»;
  • «Ми вже так скучили. Одужуйте швидше!»;
  • «Не падайте духом, ви давно переможець! [мова про їх з Шоптенко дискваліфікацію]»;
  • «Повертайтеся на танці в наступному році».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.