Ользі Миколаївні з “Сватів ” – 58 років: як живе і виглядає актриса?

У кінематографі є герої, які зіграли безліч ролей, але лише одна принесла реальну славу і відгук аудиторії. А є й ті, хто прекрасний у кожної ролі.

До другої категорії героїв відноситься Людмила Артем’єва – виконавиця ролі Ольги Миколаївни Ковальової в українському ситкомі “Свати”.

Людмила Артем'єва "стала в позу» не зйомках одного з серіалів
Людмила Артем’єва “стала в позу” не зйомках одного з серіалів

Її можна назвати актрисою, яка ніколи не сумує – вона яскрава, усміхнена, завжди на позитиві. Хочеться відзначити, що в реальному житті Артем’єва – така ж консервативна, як і в серіалі. Це підтверджує її витончений стиль і жіночні риси. У цій статті ми розповімо як зараз живе актриса, чим займається і чи буде вона в останньому сезоні “Сватів “.

Фільмографія Людмили Артем’євої налічує понад 80 робіт, а в театрі вона зіграла близько 20 ролей

Людмила Артем'єва вперше з'явилася в Мережі після відходу з "Сватів"
Людмила Артем’єва

Людмила – вокалістка і актриса. За фахом сценічний вокал вона вчилася в Ленінградській консерваторії, а пізніше – в Щукінському училищі.

У студентські роки вона познайомилася з майбутнім актором Сергієм Парфьоновим. Через рік вони зіграли весілля, а незабаром в сім’ї народилася дочка Катя.

Перший серйозний проект, який приніс Артем’євої гроші і славу – це не кіно і не серіал. Ви будете здивовані, але це реклама майонезу. У 2000-му році вона знялася в рекламі майонезу “Моя сім’я ” і вмить стала впізнаваною, а через 3 роки їй дісталася її перша головна роль в серіалі “Таксистка “.

Людмила Артем'єва
Людмила Артем’єва

З чоловіком складалися важкі стосунки, і вона пішла від нього після двох десятків років разом.

Потім у неї були стосунки, і спроба завагітніти в 49 років. Однак спроба була невдалою.

Зараз Людмила Артем’єва нібито живе в Німеччині. Подейкують, що глядач не побачить її в сьомому сезоні “Сватів “.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.