“Холостячка” 2 сезон 7 випуск: хто покинув проект

У п'ятницю, 29 жовтня, на телеканалі СТБ показали сьомий випуск другого сезону проекту "Холостячка".

Для тих, хто стежить за цим проектом, не буде здивуванням, що головна героїня Злати Огневич має фаворити, і тих, кого вона в першу чергу ставить на виліт. І лише вчинки учасників, а також їхнє ставлення, відкритість та чесність можуть стати вирішальними чинниками, щоб холостячка змінила свої погляди.

На жаль, цього тижня не пощастило одному. З найбільш невідповідним, з погляду Злати, чоловіком, вона попрощалася. Хто це був?

Хто пішов у 7 випуску – 2 сезон “Холостячка”

Нагадаємо, що минулого тижня у шостому випуску Злата Огневич “виставила” з проекту одразу трьох чоловіків. Двоє вибули, бо Злата не бачила з ними спільного майбутнього, а ще з одним попрощалася, адже дізналася, що він одружений. З’ясувалося, що через карантин чоловік не зміг розлучитися, а це суперечить правилам телешоу.

Після “гарячого” шостого випуску у сьомому Злата вирішила не рвати собі душу рішеннями, та попрощалася в Одесі лише з одним учасником.

Не зміг довести щирість своїх почуттів та намірів Роман Васильєв.

Хто пішов у 7 випуску - 2 сезон "Холостячка"
Хто пішов у 7 випуску – 2 сезон “Холостячка”

Злата не раз розповідала, що хотіла б знайти чоловіка, який не тільки прийме та підтримає її надто активний спосіб життя, але ще й буде чуттєвим, ніжним, чуйним, добрим. Однак усвідомлюватиме, що люди можуть мати свої недоліки.

Роман Васильєв, на думку Злати, намагається здаватися ідеальним і чекає на відповідь цієї “ідеальності” від інших. Остаточно Злата зрозуміла, що Роман Васильєв їй не пара, під час побачення на конях, коли через страх вона не хотіла сідати в сідло коня.

“Я зовсім не ідеальна і ніколи такої не буду. Вибач, у мене немає для тебе троянди. Ти сьогодні їдеш додому”, – резюмувала своє спілкування з Романом співачка та холостячка Злата Огневич.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.