Відомі блазні України, які шуткують все життя: історія Кошового, Олени Кравець і Сопонару з Жіночого кварталу

Їхні обличчя, харизму та жарти знає ледве не кожен українець, проте мало хто замислювався про те, як починалась історія найвідоміших гумористів України

Часто шлях відомих і творчих людей є тернистим і важким. Не кожному одразу вдається з’ясувати, ким він хоче стати, куди рухатись та в якому напрямку розвиватись. Розповідаємо про історії найвідоміших українців, які здобули популярність завдяки своїм блискучим жартам.

Євген Кошовий

Як Євген Кошовий став популярним
Як Євген Кошовий став популярним

На відміну від багатьох своїх колег Євген Кошовий або “Лисий”, як його називають в команді, ще в юності вирішив, що він – актор. У команді “Кварталу 95” гуморист є наймолодшим учасником, а також єдиним, хто здобув профільну освіту після завершення школи. Так, Євген Кошовий навчався на акторському факультеті в Луганському інституті культури й мистецтв.

Проте, навіть профільна освіта не змінила того факту, що “Лисий”, як і всі його зіркові колеги починав свою кар’єру з КВК. Вперше артист бере участь в гумористичному змаганні, коли навчається в інституті, а пізніше стає частиною команди “Вабанкъ”. 2004 року він вперше зустрівся зі своїми майбутніми колегами-кварталівцями, а вже в кінці року Кошовий став частиною команди.

Олена Кравець

Що відомо про минуле Олени Кравець
Що відомо про минуле Олени Кравець

Українську гумористку дуже добре запам’ятали й полюбили шанувальники не лише через те, що вона – єдина жінка в команді “Кварталу 95”. Олена Кравець, завжди добра, щира та позитивна, змушувала кожного усміхатись, щойно виходила на сцену. Хоча з самого дитинства майбутня зірка виявляла талант до творчої самодіяльності, вищу освіту Кравець здобула в рідному Кривому Розі, на спеціальності фінансист-економіст.

Проте, знаменитість не змогла боротись з потягом до гумору та творчості. Так, Олена Кравець почала виступати в КВК, завдяки чому отримала шалену популярність у рідному місті. 1998 року почалась її історія в складі “Кварталу 95”.

Ірина Сопонару

Як Ірина Сопонару приєдналась до Кварталу
Як Ірина Сопонару приєдналась до Кварталу

Актриса, яку пам’ятають за ролями в українських гумористичних проєктах “Країна У”, “Одного разу під Полтавою” та інші приєдналась до “Жіночого кварталу” 2018 року, а до цього активно розвивала акторську та гумористичну кар’єру в інших напрямках. Проте, як і Олена Кравець, знаменитість не одразу стала актрисою.

За вищою освітою Сопонару – магістр політичних наук. Після здобуття диплома з університету зірка пішла навчатись до київської театральної студії “Чорний Квадрат”.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!