Актори російського серіалу “Кухня”, які підтримали Україну: Дмитро Назаров, Катерина Кузнецова

Актори одного з найвідоміших та найпопулярніших російських серіалів підтримали Україну та засудили війну. Що сталось з зірками "Кухні" після висловлення своєї позиції?

Хоча більша частина російського шоубізнесу надає перевагу замовчуванню війни в Україні, деякі знаменитості таки висловлюються проти кровопролитної трагедії, розпочатої кремлівським режимом. Серед таких знаменитостей є й актори відомого гумористичного серіалу “Кухня”. Розповідаємо історії Дмитра Назарова та Катерини Кузнецової, які висловились проти війни.

Дмитро Назаров

Відомий російський актор Дмитро Назаров почав свою професійну діяльність ще на початку 1980-х років, проте шалену славу здобув після ролі в “Кухні”. Деякі глядачі й досі не можуть сприймати артиста кимось іншим, ніж Шефом. Втім, насправді в арсеналі Назарова чимало вдалих ролей, оскільки актор має неймовірну харизму й талант, загартований великою працею.

Зірка Кухні висловився в підтримку України
Зірка Кухні висловився в підтримку України

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України знаменитість виступив проти. У своїх віршах і піснях Дмитро Назаров висловив дружню до українського народу позицію, засудивши дії кремлівського режиму. Знаменитість доступними способами, словами та грою в театрі, намагається розплющити громадянам своєї країни очі на правду.

Відомого російського актора звільнили з московського театру
Відомого російського актора звільнили з московського театру

Через висловлення спротиву російській владі Дмитра Назарова почали “скасовувати” у суспільстві. Проте, ці спроби допоки залишаються марними, оскільки до думки відомого актора дослухається чимало його шанувальників. Нагадаємо, що нещодавно Назарова та його дружину Ольгу Васильєву звільнили з московського театру, проте артист відреагував черговим саркастичним віршем, в якому висловився про страх росіян чинити опір диктаторському режиму.

Катерина Кузнецова

Актриса, яку багато шанувальників пам’ятають насамперед за роллю в “Кухні”, народилась та виросла в Україні. З часом Катерина Кузнецова переїхала жити та будувати кар’єру до росії, де перебувала й на початку повномасштабної війни. Ще в перші дні війни зірка висловилась проти цієї трагедії, називаючи все своїми іменами – без ефемерних благань і висловлювань, на кшталт “ми за мір”.

Зірка Кухні висловилась проти війни в Україні
Зірка Кухні висловилась проти війни в Україні

Катерина Кузнецова одразу припустила, що через свою позицію може втратити багато “друзів”, проте продовжила закликати людей розплющити очі та виступити проти війни. Знаменитість розповіла про своїх рідних, які живуть у Києві. Зараз Катерина Кузнецова покинула росію, а в інтерв’ю для Доротюк зізналась, що планує продавати всю нерухомість й назавжди переїжджати звідти.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.