Став старим дідом: як зараз виглядає головний герой серіалу “День народження Буржуя” Валерій Ніколаєв

Популярний на початку 2000-х серіал з захопленням дивились тисячі телеглядачів. Минуло понад 20 років і весь акторський склад змінився до невпізнання. Пригадуємо, як виглядав головний герой, якого зіграв Валерій Ніколаєв

“День народження Буржуя” – популярний серіал, який на початку 2000-х знімали спільно українська студія “1+1” та російська “НТВ”. Сюжет розповідає про події з життя столичного українського бізнесмена Володимира Коваленка, якого прозвали Буржуєм. Чоловіка оточують надійні близькі люди.

Головного героя зіграв відомий російський актор Валерій Ніколаєв, який прославився не лише на телеекранах, а й у спортивній та хореографічній діяльності. Багатогранний талант артиста вплинув на його творчу долю: він встиг попрацювати й у рідному театрі та кіно, й навіть успішно проявити себе у Голлівуді.

Валерій Ніколаєв у часи знімання популярного серіалу про Буржуя
Валерій Ніколаєв у часи знімання популярного серіалу про Буржуя

Популярність та слава прийшла до знаменитості не одразу. Після закінчення курсу під керівництвом Олега Табакова в артиста-початківця було кілька ролей у кіно, але ці фільми не зробили його відомим. Натомість визнання Валерій Ніколаєв отримав після того, як зіграв головну роль у стрічці “Настя”.

Багатьом телеглядачам молодий артист запам’ятався також за роллю у популярній мильній опері “Дрібниці життя”, де Валерій вжився в образ підприємця Гоші, чоловіка Каті.

Валерій Ніколаєв тоді та зараз
Валерій Ніколаєв тоді та зараз

Широку популярність Миколай отримав 1999 року, після виходу багатосерійного фільму “День народження Буржуя”. Успіх був приголомшливий: здавалося, що у виконавця головної ролі були закохані всі жінки багатьох країн.

2001-го не меншим успіхом користувався сиквел цього серіалу. Він міцно закріпив актора в ТОПі популярних телезірок, а його фото стали регулярно з’являтися на обкладинках журналів.

Як виглядає Валерій Ніколаєв зараз
Як виглядає Валерій Ніколаєв зараз

Сьогодні відомий актор часто з’являється на російському телебаченні й знімається у різноманітних телепроєктах. Так, наприклад, 2022 року Валерій Ніколаєв став учасником популярного шоу “Танці з зірками”.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.