Дівчина народила унікальну дитину: таке буває один раз на мільйон

У молодої дівчини народилася унікальна дитина. Мама спочатку не вірила, що це її новонароджений син.

Кетрін і Річард Ховарт були найщасливішими, коли дізналися, що скоро їх буде троє. Молодята з Англії чекали на першу дитину.

Вони були, як Інь і Янь. Річард був світлошкірим з рудим волоссям, а Кетрін – темноволосою афроамериканкою. До речі, у всіх її родичів була темна шкіра.

Усі рідні пари з нетерпінням чекали прекрасного малюка. Але ніхто не думав, що він буде настільки унікальним.

Після пологів Кетрін моментально заснула, так як вони були довгими і забрали всі сили. Коли дівчині принесли новонародженого, вона запитала з подивом: «Це моя дитина?».

Не тільки молода дівчина не повірила, але й Річард був у шоці як так вийшло. Батько білий, мама темношкіра, а дитина народилася білосніжною з блакитними очима. Фантастика просто.

Річард Ховарт каже, що перший раз побачив свого сина Іона, коли його поклали на живіт Кетрін. Молода мама перепитувала акушерів: «Ви впевнені, що це моя дитина? Точно мій? ». На що акушерка зі стажем відповіла: «Так, так! Звичайно, він твій!».

Кетрін настільки була приємно здивована, що не вірила, що вона в перший раз народила такого малюка.

Таке буває один раз на мільйон. У маленького Іона була світла шкіра, як у тата. Але малюк був схожий на маму. Як так вийшло, розповів фахівець в області генетики Емілі Гроссман: «Колір шкіри контролюють до 20 різних генів, а не тільки колір очей, кожен з яких трохи впливає на колір. Можлива нескінченна кількість поєднань кольорів від двох різних за кольором шкіри батьків. Це цілком випадково », – пояснила вона.

Батьки з сином
Батьки з сином
Унікальний малюк Іон
Унікальний малюк Іон

Кетрін розповідає, що люди часто звертають на них увагу, коли вона з сином просто гуляє. Навколишні зупиняють і кажуть, що таку милу дитину потрібно віддати в дитяче модельне агентство. Також вони спочатку не вірять, що Кетрін рідна мати і запитують: «Невже він справді твій?».

Такі питання ніяк не бентежать молодих батьків, вони стверджують: «Він любить увагу. Він дуже усміхнений хлопчик. Йому подобаються різні обличчя, і він дуже товариський».

Мама з дитиною
Мама з дитиною

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Бути богатирем не завжди добре: два хлопця розсмішили користувачів інтернету

Нагадаємо, що можна зробити зі старими рушниками?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.