Сестрички народилися майже однаковими: як дівчатка змінилися за 13 років? (Фото)

У незвичайної пари народилися дівчатка дуже схожими один на одного. Але пройшло 13 років і сестрички кардинально змінилися.

Дівчатка Марсі і Міллі Бігс народилися дуже схожими. У сестер були ідентичні очі, носик і волосся. Але малятка росли, і зовнішність дітей змінювалася. Згодом Марсі стала білосніжкою з русявим кольором волосся, а Міллі темношкірої брюнеткою.

Девочки-блищнецы
Дівчатка-близнюки
Марси и Милли Бигс
Марсі і Міллі Бігс

Можна подумати, що дівчатка різної національності. Але насправді, вони сестри, та ще й близнюки. А все тому, що мама Аманда англійка, а тато Майкл з Ямайки. Незважаючи на такі зовнішні відмінності, жінка і чоловік закохалися і створили родину.

Через деякий час після весілля Майкл з Амандою стали батьками. На світ з’явилися прекрасні, але дуже незвичайні дівчатка. Чоловік з дружиною навіть жартували з цього приводу. Вони говорили, одна дочка мамина, друга батькова. Бо й справді, новонароджені діти були схожі на дорослих.

Семья
Сім’я

Ця особливість принесла родині популярність. Фото і статті про сім’ю Бігс публікували в модних журналах.

Сестры Бигс на обложке журнала
Сестри Бігс на обкладинці журналу

Зараз Марсі і Міллі по тринадцять років. Вони звичайні підлітки, які ходять в школу і гуляють з друзями.

Сестри Бігс зовні змінилися, але смаки залишилися. Дівчата люблять читати одні й ті ж книги, дивитися ті ж фільми. Крім цього, вони ті самі сестрички, яким подобається однаково вдягатися. Незважаючи на це, характер у дівчат зовсім не схожий.

Батьки кажуть: «Міллі більш боязка і занурена в себе, а «біленька» Марсі нахабна маленька мавпочка».

Як би дівчата не відрізнялися, вони все одно рідні сестри.

Черно-белые близнецы
Чорно-білі близнюки

 ""

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.