6 братів відрощували волосся для доброї справи, але люди про це не знали і сміялися

Після трагедії брати вирішили зробити добру справу. Але ніхто не питав, чому хлопчики не стрижуться. Усі тільки сміялися й ображали.

Сім’я Канністо живе в Нью-Йорку. Багатодітна мама Фібі виховує 5-річних трійнят, 8-річних близнюків, 10-річного сина і одну маленьку дочку. Як ви зрозуміли, в будинку американців тиші не буває.

Усі шестеро братів вирішили відростити волосся. Два роки над ними сміялися і діти, і дорослі. Інші батьки не соромилися критикувати хлопчиків. Діставалося також і Фібі.

Многодетная мама
Багатодітна мама

Усі тільки коментували, але ніхто не додумався дізнатися правду. А коли все стало на свої місця, кривдники не знали, куди заховати очі.

Справа в тому, що від раку помер близький друг сім’ї. Загиблий був авторитетом і підтримкою братів. Після смерті близької людини, хлопчики захотіли допомогти іншим хворим. Вони почали відрощувати волосся для людей, які боролися з онкологією.

Хлопчики пожертвували свою шевелюру, яку ростили два роки, організації «Children with Hair Loss». Брати разом з мамою віддали близько п’яти метрів натурального волосся.

 ""

 ""

Історія хлопчиків змушує задуматися. Людям треба навчитися співпереживати і радіти, а не критикувати і ображати інших.

 ""

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.