В однакових сукнях і кожна з тортиком: п’ять сестер відсвяткували перший ювілей (ФОТО)

Сестры відсвяткували п'ятиріччя. Батьки підготували для кожної іменинниці свій тортик.

Даніела й Адам Басбі виховували одну дочку, а після другої вагітності стали багатодітною сім’єю. Американка в 2015 році народила одразу п’ятьох дівчаток.

Подружжя Басбі завжди хотіли багато дітей, але жінка не могла довго завагітніти другою дитиною. Через деякий час пара вирішила зробити ЕКО.

Після першого УЗД медики запропонували прибрати пару ембріонів, щоб запобігти можливим ризикам. Але американці вирішили залишити всіх дочок.

Дівчатка з’явилася на світ на 28 тижні вагітності за допомогою кесаревого розтину. Малятка довгий час провели в інкубаторі, оскільки були дуже слабкими. Але незабаром вони зміцніли, і багатодітну маму з дітьми виписали з лікарні.

 ""

Для батьків це було складне, але приємне випробування. Адам і Даніела не спали цілодобово, недоїдали, але обдарувати кожну дитину любов’ю і турботою.

 ""

 ""

У квітні сестри відсвяткували перший ювілей. У кожної іменинниці був свій тортик з великою цифрою «5».

 ""

 ""

У будинку Басбі справжнє дівоче царство.

 ""

Главі сім’ї доводиться несолодко, адже у чоловіка цілих шість улюблених жінки, і кожна з них вимагає до себе уваги. Але з цим завданням Адам справляється на 100%. Подивіться, які у нього гарні дівчатка.

 ""

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!