Вирішила годувати до 5-ти років: мама трьох дітей розповіла, як грудне вигодовування вплинуло на доньок

Жінка говорить, що грудне вигодовування позитивно вплинуло на імунітет доньок. Діти майже не хворіли.

Свого першого сина Наташа Кін з Ірландії годувала чотири місяці. Лікар порадив, припинити грудне вигодовування. А от після другої та третьої вагітності мама вирішила, що буде доньок годувати до 5 років, – повідомляє Mirror.

На її рішення вплинули інші матері, які годували дітей упродовж декількох років і помітили позитивні зміни у розвитку малюків.

Наташа впевнена, що саме тривале грудне вигодовування покращило імунітет доньок. Через це старша Еллі майже не хворіла, а молодша Грейс із хворобою справилась без антибіотиків.

«Для мене грудне вигодовування – найприродніша річ у світі», – стверджує мама.

Коли народилась третя дитина, Наташа продовжувала годувати і старшу доньку, якій було вже майже 5.

«Щоночі вони неодмінно засинали у мене на грудях, тримаючись за руки», – згадує Кін.

Жінка розповідає, що її рішення не раз осуджували у мережі. Але сама мама трьох дітей вважає, що люди пишуть негативні коментарі через брак інформації.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.