Ліза Боярська оголосила збір грошей на лікування зірки фільмів “Место встречи изменить нельзя” і “Убойная сила”

2 роки тому, в серпні 2018 року, артист радянських і російських фільмів повертався зі зйомок в Санкт-Петербурзі в Москву. На вокзалі перед дорогою він пішов щось купити ...

Його знайшли біля магазину з проломленою головою. Від цієї травми актор Євген Леонов-Гладишев не може оговтатися досі. Злочинці так і не знайдені.

Ми його пам’ятаємо з багатьох ролей. Найперша – коротка, але запам’яталася глядачам – це Вася Векшин у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна».

Євген Леонов-Гладишев у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна»
Євген Леонов-Гладишев у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна»

Знімався він і в «Сибіріаді», і в романтичній комедії «Не хочу одружитися!». А найбільше заповнився роллю майора Шишкіна в телесеріалі «Убойная сила». Його вираз «Єдрьон-батон» став крилатою фразою.

Євген Леонов-Гладишев в серіалі «Убойная сила»
Євген Леонов-Гладишев в серіалі «Убойная сила»

Після травми актор впав у кому, у нього стався ще й інсульт. Рідним і близьким вдалося підняти його на ноги, Євген вже розмовляє і сам ходить. Але йому потрібні ще кілька курсів реабілітації, а сім’я свої можливості вичерпала.

Зібрати гроші зголосилася актриса Ліза Боярська, вона на своїй сторінці виставила прохання про допомогу. Виявилося, що багато хто навіть не знали про таку біду з актором. Зараз частина суми вже зібрана і скоро Євген пройде ще один рятівний курс.

 

 

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.