Люби Господа, Бога твого, всім своїм серцем, всією своєю душею і всім своїм розумом

Ідеальне визначення любові міститься у Біблії, а Свята Книга, наповнена великою любов'ю Бога до нас, надихає і упокорює.

Ідеальне визначення любові міститься у Біблії, а Свята Книга, наповнена великою любов’ю Бога до нас, надихає і упокорює. Як ми повинні жити? Очевидно, ми всі покликані любити.

Коли фарисеї перевіряли Ісуса, вони сказали йому: «Учитель, яка найбільша заповідь у Законі?» (Матвія 22:36). Не роздумуючи ні секунди, Ісус дав їм відповідь, який вони не могли забути. Ісус відповів: «Люби Господа, Бога твого, всім своїм серцем, всією своєю душею і всім своїм розумом». Це перша і найбільша заповідь. І друге схоже на це: “Люби свого ближнього як самого себе. Весь Закон і Пророки засновані на цих двох заповідях “. (Матвія 22: 37-40).

Молитва про любов

Батько,

Дякую за Твою велику любов до нас. Ти послав свого єдиного Сина, щоб жити з нами і показати нам, як любити. Він віддав Своє життя за нас і воскрес в той третій день, щоб ми також могли бути з Тобою у вічності!

Господи, відчути лише сантиметр сяйва Твоєї любові і сяйво твого досконалості буде більше, ніж ми можемо собі уявити.

Ми – недосконалі люди, що рухаються по цій Землі день у день, що намагаються жити такими життями, які гідні того покликання, яке у Тебе є. Нам потрібно Твоє керівництво і напрямок.

В ім’я Ісуса,

Амінь.

Молитва за жінку

Батько, за жінку, яка повинна відчувати Твою любов сьогодні, я молю, щоб Ти дав їй очі, щоб бачити і вуха, щоб почути Твою любов до неї. Ти знаєш її ім’я, її минуле, її тріумфи і її рани. Дай їй зрозуміти, що ніколи не пізно закликати Тебе, попросити в Тебе пробачення, віддати їй життя на службу, засудити гріх, який її обплутує, і жити вільно як Дитя Боже. Нехай вони живуть кожен день, знаючи, що Ти любиш їх більше, ніж вони можуть собі уявити і що вони не самотні.

Батько, для жінки, якій легше любити себе, ніж інших, поглянь, щоб побачити, наскільки особливими є все Твої діти. Дайте їй можливість сісти з тими, хто на неї не схожий і не думає, щоб вона могла зрозуміти, що насправді означає любити свого сусіда. Допоможіть їй бути доброю, підбадьорюючий, прощає, люблячої тих, хто, можливо, ніколи не усвідомлює її впливу, і просуватися вперед зі здатністю поводитися з іншими з любов’ю, не дивлячись ні на що. Дай їй благодать і силу, щоб рухатися день у день, виливаючи любов до ближнього.

Батько, для жінки, якій легше любити інших більше, ніж вона сама, подаруй їй любов до себе і прощення. Обійми і обійми її. Дай їй дозвіл подбати про себе, насолодитися речами, які змушують її серце співати, і дати їй час, необхідний, щоб зробити ці речі. Ти любиш її серце слуги, Господь, будь ласка, дай їй відчути світ, який Твоя любов хоче дати їй в ці напружені дні, в які ми всі живемо.

Спасибі, Батько, що незалежно від того, де знаходяться наші серця, Ти завжди прагнеш любити нас беззастережно! Ти – вищий приклад любові, і ми дуже вдячні за це!

У святе ім’я Ісуса ми молимося,

Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Ці молитви допоможуть вам в скрутну хвилину

Нагадаємо, Життя було спокійніше, а шоколад і цукерки смачніше: ТОП-5 цукерок СРСР

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.