Молитви, щоб прибрати тривогу і про втіху

Господи, будь ласка, продовжуйте благословляти нашу сім'ю і наших близьких. Амінь.

Молитва про тривогу і полегшенні

Боже, будь ласка, продовжуйте благословляти мене сьогодні корисним досвідом. Я буду продовжувати допомагати іншим і хвалити вас.

Будь ласка, зніміть моє занепокоєння з приводу фінансів, щоб я міг комфортно забезпечити свою сім’ю. Обіцяю поширити ваше слово. Амінь.

Молитва про силу, здоров’я і процвітання

Господи, ми дякуємо вам за рясні благословення. Молимося про силу, здоров’я, роботі та процвітання.
Будь ласка, продовжуйте благословляти нашу сім’ю і наших близьких. Амінь.

Молитва про втіху і диво

Бог вище, я стою перед Тобою сьогодні як Твій покірний слуга, безсилий і слабкий у порівнянні з твоїм безмірним перевагам. У цьому світі та в наступному Ти контролюєш все, включаючи моє життя, і я добиваюся всього, поклоняючись Твоєму імені.

Господь Всемогутній, ми молимося про миттєвих чудеса, які перетворять наші сердечні бажання в реальність, щоб ми могли рухатися вперед разом з Вами на кожному кроці.
Ваші чудеса торкнуться всіх частин нашого життя, і свідоцтва будуть вихваляти ваше Небесне ім’я, Батько.

Я молюся, щоб Ти не допустив жартів з боку наших ворогів, а замість цього зробив нас живими чудесами, які будуть проповідувати Твої милості в усі дні нашого життя. Я дякую Тобі за твої відповіді та в Ім’я Ісуса молюся, амінь.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.