Молитви радісного підношення і подяки

Господи, віддаючи десятину і пожертвування, ми визнаємо вашу щедрість в нашому житті.

Радісне підношення – молитва

Батько, спасибі тобі за те, що ти наша сила і наша пісня, ти наповнюєш наші серця радістю. Нехай ми даруємо вам наші дари з радістю. Все, що у нас є, належить вам, і ми раді повернути вам деякі з ваших рясних дарів.

Благословіть десятину і пожертвування, які ми приносимо сьогодні. Нехай велич Отця буде світлом, який направляє нас, співчуття Сина буде любов’ю, яка надихає нас, а присутність Духа буде силою, що наділяє нас силою. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва подяки

Дорогий Господь, ми дякуємо Тобі за твою доброту в нашому житті. Віддаючи десятину і пожертвування, ми визнаємо вашу щедрість в нашому житті. Ви що дає Бог. Ви – Бог, який благословляє, і всі наші життя благословенні вами. Спасибі, батько, за те, що дав нам фінансові благословення. Ми дякуємо вам за те, що ви забезпечували гарну роботу і бізнес всім в цьому місці.

Ми дякуємо вам за фізичну і розумову силу, яку ви надаєте, щоб ми всі могли працювати якнайкраще на нашій роботі, в бізнесі та в міністерствах. О Боже, ми хвалимо і дякуємо Тобі. Амінь.

Молитва підношення дару любові

Небесний Батько, дякую Тобі. Ви любите нас вічним коханням, і ми даємо вам наші пожертвування як вираз нашої любові до вас. Ми молимося, щоб наші дари були використані для розширення вашого царства на нашій землі.

Ти, Бог усякої благодаті, що покликав вас до вічної слави в Ісусі Христі, зробиш нас святими та сильними. Тобі слава і честь на віки віків. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?