Молитви, щоб змінити ситуацію у вашій важке життя. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, я приходжу до Тебе наповнений емоціями. Будь ласка, візьміть моє життя під контроль і змініть ситуацію, з якою я зіткнувся. Я не можу зробити це в поодинці.

Молитва про створення дива

Господи, я знаю, що з Тобою немає нічого неможливого. Цей світ сповнений сумнівів і страхів, але з Тобою поруч зі мною я знаю, що все можливо. Я повністю вірю, що Ви можете втрутитися в цю ситуацію і зробити неможливе. Я стою на колінах і прошу дива небес. З покорою і вдячністю в душі прошу Тебе.

Я не заслуговую Вашої допомоги, але, будь ласка, використовуйте Свою святу силу і дайте мені потрібні чудові відповіді. Ти, Боже, тільки Ти можеш мені допомогти. Дякую за милість і благодать. Я прошу про це в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про зцілення

Милостивий Отець, будь ласка, наповни моє тіло Твоїм Святим Духом і дай мені оновлення життя. Принеси зцілення туди, де воно повинно бути знайдено, і дай мені сили пережити цей важкий час в моєму житті. Використовуйте Твої праведні слова, щоб сприяти гарному самопочуттю, здоров’ю та життєву силу мого тіла і розуму.

Візьміть мої думки у свої руки та наповніть їх позитивом і оптимізмом. Віднови мене і звільни мене від цих ланцюгів, які тягнуть до моїх ніг. Зніми це важкий тягар з моїх плечей і вдихни солодкі пісні благодаті в мою душу. Я молюся в ім’я Твого Сина. Амінь.

 ""

Молитва “Зміни моє ситуацію “

Бог Всесвіту, я приходжу до Тебе наповнений емоціями. Будь ласка, візьміть моє життя під контроль і змініть ситуацію, з якою я зіткнувся. Я не можу зробити це в поодинці, і мені потрібно, щоб Ти взяв на себе відповідальність. Господь, я хочу взяти тебе за руку і слідувати за Тобою. Мені потрібно, щоб Ти пішов першим, і я буду використовувати Твої кроки, щоб рухатися вперед.

Мені потрібно, щоб Ти керував цією ситуацією, тому я знаю, що іду Твоєї досконалої волі. Я хочу, щоб все змінилося в порівнянні з тим, як воно є зараз, і тільки Ти можеш здійснити цю зміну. Покажи мені напрямок і шлях мого життя. Я молюся в ім’я люблячого Ісуса. Амінь.

Молитва про диво в любові

Дорогий Небесний Отець, я знаю, що любов найважливіше. Я не хочу втрачати ці відносини, які так дороги моєї душі, і мені потрібно, щоб Ти допоміг моєму серцю. Клопотати про диво. Допоможіть нашим відносинам залишатися міцними та наповніть їх добротою і розумінням. Зберігайте любов, яка у нас є між нами, щільно сплетеними навколо Твоїх основ, щоб наші думки завжди були зосереджені на Тебе.

Використовуйте Свою могутню силу, щоб панувати над нашою любов’ю і зберігати її сильною. Будь ласка, налийте шари чудесного втручання, щоб те, чим Ти нас благословив, тривало вічно. Я молюся в ім’я дорогоцінного Ісуса. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.