Молитва про порятунок з поганої житлової ситуації. Читайте з вірою в серці

Боже, мій Притулок, спаси мене з цієї нездорової, небезпечною і деморалізаційної житлової ситуації.

Молитва про порятунок від жорстоких відносин

Господь, моє притулок, будь ласка, спаси мене від цих образливих відносин. Я наляканий, збитий з пантелику і в розпачі; будь ласка, покажіть мені вихід. Я так довго ізольований від друзів і сім’ї, що не знаю, куди звернутися. Допоможіть мені втекти швидко і безпечно і знайти безпечне місце.

Господи, будь ласка, приведи мене до допомоги, в якій я потребую, щоб відновити своє життя і не бути знову втягнутим в ці небезпечні відносини. Амінь.

Молитва про позбавлення від сигарет

Боже, сила моя, будь ласка, спаси мене від цієї нездорової та неприємної звички палити, яка шкодить не тільки моєму тілу, а й створює проблеми зі здоров’ям в моїй родині через пасивне куріння. Дай мені сили та дисципліну, щоб кинути цю залежність.

Будьте милосердні та полегшите абстинентний синдром і тягу до їжі, а також допоможіть мені не бути дратівливим або тривожним. Господи, будь зі мною особливим чином в цей час, визволи мене і поважай моє бажання не нашкодити тілу, яке Ти створив. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про порятунок з поганої житлової ситуації

Боже, моє Притулок, спаси мене з цієї нездорової, небезпечної та деморалізаційної житлової ситуації. Допоможіть мені упорядковувати та приведіть мене в гарне місце, доступне, зручне, приємне і безпечне, з доброзичливими та добрими сусідами. Звертайтеся зі мною по-доброму, я молю, заради Твого імені. Визволи мене Твоєї любовною відданістю і постав мене в гарне місце. Амінь.

Молитва, щоб уникнути серйозних фінансових проблем

Мій чудотворець, допоможи мені вибратися з цих важких фінансових проблем. Зізнаюся, що мій неправильний вибір і безрозсудні витрати допомогли створити проблему. Вибачте мені та витягніть мене з цього бардаку!

Дай мені мудрість і дисципліну, щоб я відповідально ставився до своїх фінансів. Зі справедливим милосердям допоможіть мені знайти прибуткову роботу, щоб я міг оплачувати свої рахунки. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.