Молитва про захист від зла

Господь, нехай Твої ангели нависають над нами, щоб викорінити страх і боротися з темними, духовними силами, які ми не можемо бачити.

Господь Ісус, зло – це таке грубе слово, і все ж Твоє Слово часто використовує його для опису протилежності добра. Хоча ми всі здатні на гріх, я прошу Твоєї захисту від тих, хто називає добро злом і злом добром. Захистіть нас від тих, хто замишляє проти праведності, і від тих, хто спотворює істину в брехні, щоб здійснити свої злі наміри. Нехай Твої ангели нависають над нами, щоб викорінити страх і боротися з темними, духовними силами, які ми не можемо бачити. Допоможи нам скинути кожне уяву і подумати, що наш ворог намагається використовувати, щоб підняти себе проти Тебе.

Ти завдав нашому духовному ворогові фатальний удар на Голгофі, коли помер за нас на хресті і воскрес на третій день. Поки зло продовжує ходити навколо, сила Твого імені і Твоєї крові повстає, щоб перемогти і принести нам перемогу над кожним злом, запланованим проти нас. У той час як зловмисні дії можуть заважати нам, ми використовуємо обладунки Бога, що дав Ти нам, щоб стояти твердо. Ти будеш своєчасно відновлювати правосуддя за всю шкоду і непотрібне насильство, спрямоване на Твоїх дітей. До тих пір ми залишаємося в Твоїй присутності, згодні з Твоїми цілями і вважаємо Тебе нашим Верховним головнокомандувачем і захисником. Допоможи нам уникнути спокуси і визволи нас від зла, Господь. Ти – Могутній, Той, Хто в кінцевому підсумку виведе на світло все зло. З тобою, Ісус, ми в безпеці. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.