Молитви до Господа про дарування мудрості

Ваша віра повинна спиратися не на людську мудрість, а на Божу силу.

Молитва за мудрі слова про віру

«Моє послання і моя проповідь були з мудрими і переконливими словами, а з демонстрацією сили Духа, щоб ваша віра могла опиратися не на людську мудрість, а на Божу силу». (1 Коринтян 2: 4-5)

Мій Небесний Отець, хвала Тобі, що віра походить не від мудрості або розуміння людей, а від сили Твого Духа. Як проповідував Ваш слуга Павло, його слова були мудрістю, а демонстрацією Твоєї сили через нього. Господи, мені потрібна Твоя сила, щоб говорити мудрі слова іншим, щоб їх віра росла в Тобі. Дайте мені слова, щоб поділитися роботою, яку ви виконали в мені, з тими, кому потрібна надія. Як і ті, хто чують Павла, вони дізнаються віру в Господа. Амінь.

Молитва, щоб визнати присутність Бога в вірі

«Я провів хороший бій, я закінчив гонку, я зберіг віру». (2 Тимофія 4: 7)

Дорогий Бог, хвала Тобі, що Ти мене не покинеш. Ти завжди зі мною. В кінці його життя все залишили Павла, але він був не один. Він продовжував битися, тому що Ти був на його боці, даючи йому сили, тому послання Твоєї любові і благодаті продовжувало проголошуватися. Батько, Ти ніколи не залишиш мене і не залишиш мене. Те, що Ти на моїй стороні, дає мені можливість протистояти всьому, що приходить. Допоможи мені зберегти віру в Тебе, не дивлячись на мої обставини, тому що Ти зі мною. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?