Як смерть бабусі змусила її рідних схуднути? Минуло пів року, і сім’ю не впізнати (ФОТО)

Сім'я з Британії вирішила змінити себе і своє життя після смерті бабусі. Результат фантастичний.

Сім’я Макгілліврей з міста Манчестер, Великобританія втратила рідну бабусю, яка померла від діабету. Про це повідомив портал Daily Mail .

Після смерті бабусі її 51-річна дочка Сью вирішили вести здоровий спосіб життя. Вона бачила, як мама страждала від хвороби, тому не хотіла так жити і в таких муках зустріти старість. До жінки приєдналися чоловік і сини.

Сью и ее супруг Рой
Сью і її чоловік Рой

За пів року всі члени сім’ї змінилися так, що їх просто не впізнати, особливо Сью. Жінка схудла на 22 кг. Її 56-річний чоловік Рой скинув майже 13 кг.

 ""

 ""

А брати Бен і Саймон помітно покращили фізичну форму і набрали м’язову масу.

 ""

Знайомі сімейства Макгілліврей відзначили, що кожен з них виглядає прекрасно. Такого результату вони добилися за допомогою здорового харчування і фізичних вправ.

Спортивная семья
Спортивна сім’я

Як бачимо, змінитися і стати здоровим можна в будь-якому віці. Головне цього щиро захотіти. Сподіваємося, що ця історія надихне вас і змусить діяти.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.