Чоловік зробив пародію на типові фотографії дівчат на пляжі (Фото)

Заради таких незвичайних фотографій, чоловік навіть смугастий бодік одягнув.

Без телефону з камерою сучасні люди нікуди не підуть. Багато хто любить фотографувати при чому все: рідних, їжу, домашні квіти і тварин. А коли людина знаходиться на природі, то починається майже професійна зйомка. А коли справа доходить до відпустки, пляжу і моря, то всі навколо фотомоделі. Напевно, у вас теж повно фотографій з курорту.

Але що тільки люди не роблять заради вдалого кадру. Скільки зусиль йде на те, щоб потім тобі знайомі або зовсім чужі люди поставили той «лайк».

Чоловік на ім’я Віктор Водолазький вирішив повторити пляжні фотографії, які публікують сучасні дівчата. Роль моделі виконав імпозантний Тимофій Трефілов.

Ви тільки гляньте, які смішні, але правдиві знімки вийшли. Упевнені, що ви впізнаєте ці пози. Можливо, навіть ви так позували колись. А якщо ні, то це прекрасна можливість, щоб повторити.

Фото на море
Фото на морі
Мужчина пародирует девушек
Чоловік пародіює дівчат

 "" "" "" "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!