Зворушливі фото: батьки заснули під час фотосесії своєї першої дитини

Молоді батьки прийшли на фотосесію зі своїм першим малюком. Але поки налаштовували техніку і світло, мама і тато дитини заснули. Життєві фотографії.

У сучасному світі люди часто недосипають. А коли народжується дитина, то з солодким і міцним сном можна попрощатися на деякий час.

Фотограф Сара Янковські розповідає, що зазвичай батьки теж потрапляють в кадр. Мама або тато тримає дитину, і виходять сімейні зворушливі фотографії. Але ця зйомка виявилась дуже незвичайною.

 ""

Яніна опублікувала фотографію в Фейсбук і написала: «Поки я була зайнята позуванням малюка, помічниця шепотіла мені, щоб я повернулася. Я побачила, як мама з татом під час сеансу сплять на дивані. Кожні батьки знають про виснаження сну, яке приходить з народженням немовляти, ми всі там були! Я так вдячна, що вони довірили мені свого маленького малюка, що вони змогли заслужено подрімати».

Фотосессия новорожденного ребенка
Фотосесія новонародженої дитини

 "" ""

Які чарівні фотографії малюка вийшли. Хоча і батьки заснули, але вони теж трохи «позували» на задньому плані.

Родители уснули на фотосессии
Батьки заснули на фотосесії

 ""

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.