Вапняний наліт на раковині: як видалити відкладення жорсткої води з крана

Як видалити з-під крана відкладення жорсткої води? Вапняний наліт можна видалити за допомогою пакета з білим оцтом.

Вапняний наліт на раковині неможливо уникнути, якщо ви живете в районі з жорсткою водою, але є способи позбутися від нього.

Ваші металеві крани, ймовірно, зараз покриті білими відкладеннями жорсткої води, але ви, можливо, не усвідомлювали, тому що ми ніколи не бачимо головку наших кранів, з якої виходить вода. Експерт з очищення TikTok @ vaneamaro91 розповідає, як чистити головку крана на Express.co.uk.
Відкладення жорсткої води на змішувачах не тільки виглядають непривабливо, але і можуть засмітити кран і порушити його роботу.

Швидке очищення за допомогою агресивних хімікатів не позбавить від відкладень жорсткої води, вам потрібно буде використовувати інший метод, щоб розщепити мінерали.

Блогер TikTok @ vaneamaro91 поділився секретним радою з очищення, який знищить накопичення кальцію всього за пів години.
Спочатку, прибиральниця TikTok попросила своїх передплатників піти до раковини у ванній і заглянути під «кран».

Змішувачі зазвичай знаходяться на рівні стегон, тому дорослі можуть зручно мити руки, не напружуючись, але це означає, що ми ніколи не побачимо кінчик змішувача.

Коли вода виходить з крана, вона приносить із собою розчинений кальцій та інші мінерали та прилипає до кінчика крана.

Згодом ці відкладення стають більш очевидними, і їх стає важче видалити, але їх можна легко очистити.

 "В "
Видалення нальоту

Вапняний наліт на раковині можна видалити за допомогою пакета з білим оцтом.
Як видалити з-під крана відкладення жорсткої води?
Ми всі любимо екологічні, дешеві та швидкі хакерські ігри, і це саме те, що нам пропонує TikToker.

Вона сказала: “Вам знадобиться білий оцет – це також може бути простий оцет”.

Метод блогера також вимагає наявності сумки на блискавки та гумки, але ви також можете використовувати гумку для волосся або міцну сумку для покупок.

Налийте оцет в пакет із застібкою-блискавкою і занурте в нього головку крана, переконавшись, що все відкладення жорсткої води покриті оцтом.

Прив’яжіть пакет до краю змішувача гумкою і залиште на 20-30 хвилин.

Згодом ви помітите пластівці відкладення жорсткої води та вапняний наліт навколо оцту в пакеті. Коли 20 хвилин закінчаться, ви можете обережно зняти пакет і позбутися від оцту.

Потім візьміть трохи рідини для миття посуду або мила і потріть голівку крана старої чистої зубною щіткою.

Результат вас шокує. TikToker сказав: “І ось, яка різниця, так? ” Цей прийом також працює з насадками для душа, особливо з тими, які не можна зняти зі стіни.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.