ТОП-3 ідеї, що можна зробити зі старих шкарпеток: ви будете здивовані! (Відео)

Але, що можна зробити зі старими шкарпетками та куди їх можна застосувати, крім як ганчірочки з подальшим вкиданням у відро для сміття?

У кожному будинку є старі речі. Вважається, що старі речі нема потреби зберігати. Деякі люди їх викидають, інші знаходять застосування. Так, наприклад старі жіночі колготки знайшли застосування в багатьох сферах домашнього господарства.

По-перше, господині придумали в них зберігати часник і цибулю. Зручно, вони добре провітрюються в колготках і можна їх підвісити в будь-якому місці. Далі ці ж колготки застосовують коли потрібно підв’язувати молоду розсаду помідорів або перцю на городі.

Просто їх ножицями розрізають і виходять м’які та невеликої довжини мотузки. Вони легкі, зручні та не врізаються в молодої стебло.

Непотрібним пластикових пляшок з-під пива або просто газованої води, теж можна знайти застосування. Якщо їх розрізати уздовж, то вийде два піддону для розсади.

Пластикові бутилки
Пластикові пляшки

Але, що можна зробити зі старими шкарпетками та куди їх можна застосувати, крім як ганчірочки з подальшим вкиданням у відро для сміття? Виявляється можна! І найголовніше це буде красиво і стильно. Однак, по-перше, звичайно шкарпетки потрібно випрати – це зрозуміло. Далі їх необхідно розрізати ножицями як показано у відео нижче і потім з них можна отримати цікаві речі. Є три дивовижні ідеї як застосувати в рукоділлі старі шкарпетки.

Спробуйте слідувати інструкції в цьому відео та у вас обов’язково вийде.
Після чого ви будите просити своїх родичів і сусідів ніколи не викидати старі нікому не потрібні шкарпетки.

Таким чином у вас в будинку з’являться нові красиві речі, та й ви знайдете своє хобі. Приємного перегляду і гарного настрою!

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.