Тест – головоломка №06-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Багато людей відволікаються колись, розгадують кросворди або проходять тести на уважність. Декому подобається вирішувати головоломки, особливо зі сірниками

Вона відверне вас і потренує ваш мозок. До того ж ви станете уважнішими. А уважність можна тренувати та покращувати. Інформація нижче допоможе вам у цьому. Пропонуємо вам головоломку із сірниками.

Знижує стрес

Стрес викликає безліч проблем зі здоров’ям та хвороб. Коли ми фокусуємося на переживанні сьогодення, ми сповільнюємося і робимо глибші вдихи нижньою частиною живота. Уважність та таке дихання значно знижують стрес коштом зниження рівня кортизолу (гормону стресу). Коли ви перебуваєте у стресовому моменті, наприклад, перед важливою зустріччю або важким телефонним дзвінком, постарайтеся сповільнитись та спробуйте знизити рівень стресу.

Зменшує мозкову балаканину

Наш мозок створений для того, щоби думати. Мозок думає, думає і думає… І наш мозок схильний знову і знову думати про одне й те саме, зупиняючись на минулому та майбутньому. Іноді може здатися, що ви не можете змусити його заткнутися! Практикуючи свідомість, ви тренуєте свій мозок фокусуватися на чомусь іншому, крім своїх думок. Безперечно, навіть коли ви намагаєтеся зосередитися на чомусь іншому, ви знову повернетесь до балаканини, але важливо усвідомлювати та знову зосередитися на тому, чим ви були (звук співу птахів зовні, їжа, яку ви їсте). Ви можете відчути полегшення, коли перенесете свій розум зараз. Настав час дати вашому мозку невелику перерву!

А зараз спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Якщо вам це не вдалося, рішення можна побачити на картинці нижче.

Чудового вам дня та гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.