Як назвати сина: ТОП-5 сильних імен для хлопчика

Ім'я має величезну силу, яка знаходиться з людиною протягом усього життя. Воно дарує базові якості своєму власникові. Тому кожна мама ретельно вибирає особливе ім'я для свого улюбленого сина.

ТОП-5 сильних імен для хлопчика:

  1. Михайло. У перекладі це іудейське ім’я означає «подібний Богу». З раннього дитинства Михайло цікавиться творчістю. Їм подобається або малювати, або співати, або грати на музичних інструментах. Вони дуже доброзичливі, чутливі і люблять допомагати людям. Тому Михайлу легко створити сім’ю. Цьому чоловікові важливо мати гармонію, як на роботі, так і в особистому житті.
  2. Дмитро ( «хлібороб») добрий і чуйний хлопець. Він завжди підтримає у важкий момент. Але характер у Дмитра непростий, він впертий і любить доводити свою думку. Такі якості допомагають йому досягати цілей. Якщо Дмитро навчиться тримати баланс між роботою і сім’єю, то він стане дуже успішною і щасливою людиною.
  3. Артем дуже спокійний і мирний хлопчик. Він легко адаптується до будь-яких життєвих ситуацій і не прив’язується до людей. Якщо він не отримує задоволення від конкретних людей, він просто перестає з ними спілкуватися. Артем в міру впевнений хлопець і не страждає егоїзмом.
  4. Єгор. Саме так потрібно називати майбутніх дипломатів. Ще з дитинства він стає лідером думок. Хлопчик Єгор дуже активний, тому батькам потрібно запасатися терпінням. Він справедливий і може постояти за себе, і захистити молодших. Єгор завжди отримує те, що хоче. Він іноді буває нервовим і йому важливо, щоб його підтримували авторитетні для нього люди.
  5. Микита. З грецького означає «переможець». Від природи у хлопчика сильна уява. Якщо батьки з дитинства допоможуть йому розвивати талант, то Микита може стати письменником. Він дуже старанний і любить шукати правду. У майбутньому він буде багато працювати, тому у нього яскрава і вдала кар’єра.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.