Як виглядає син Висоцької і Кончаловського, і що відомо про стан їх дочки після семи років коми?

У 2013 році Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька пережили страшну трагедію - вони потрапили в ДТП, після якого практично не вижила їхня дочка Маша.

Дівчинка в комі вже сім з половиною років, а лікарі кажуть – шансу на одужання практично не залишилося. Їй зараз 21 рік, і третину свого життя Маша Кончаловская провела без свідомості, прикута до лікарняного ліжка.

У тій аварії постраждали Андрій Кончаловський, Юлія Висоцька, їх діти Маша і Петро

Маша Кончаловская і Юлія Висоцька - дочка, яка 7 років в комі, і її мати
Маша Кончаловская і Юлія Висоцька – дочка, яка 7 років в комі, і її мати

На щастя, син Кончаловських залишився живий і швидко реабілітувався після аварії.

Синові пари Петру в 2021 році виповниться 18 років, а дочці Марії – вже 22. З огляду на те, що Маша Кончаловская провела останні 7 років в комі, зараз ніхто крім її батьків не знає, як дівчинка виглядає насправді.

А ось зовнішній вигляд сина вражає – він став справжнім красенем і викрадачем жіночих сердець. Прямо як його батько Андрій в свої молоді роки.

Петро Кончаловський виріс і став дуже схожим на свою красиву маму

Петро Кончаловський
Петро Кончаловський

Син Юлії Висоцької не надто стабільно веде мікроблог в соціальних мережах, то публікуючи, то видаляючи іноді трохи дивні фото і відео. Зрозуміти, чим захоплюється і які плани будує юнак на життя, поки неможливо.

Що відомо про стан сестри Андрія Кончаловського?

Маша Кончаловская, фото до аварії
Маша Кончаловская, можливе фото до аварії

Маша зараз знаходиться в реанімації. Юлія Висоцька не коментує стан дочки. Але вона заявила, що не планує відключати її від апаратів, які підтримують життєдіяльність.

Отець Андрій стверджує – зараз він і його дружина живуть тільки заради того, щоб врятувати свою дочку і витягнути її з того світу.

До слова, на нашому Ютуб-каналі є повний розбір особистому житті Кончаловського і Висоцької, а також подробиці тієї злощасної автомобільної катастрофи 2013 року.

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.