Довгоочікуваний син: жінка народила першу дитину майже в 50 років

Британка Луїз Уорнфорд мріяла стати мамою. Жінка дуже хотіла відчути як це, тримати свою дитину на руках. Але протягом шістнадцяти років вона ніяк не могла виносити дитину.

Луїз вдавалася до ЕКО. Оскільки її чоловік, після народження дитини в першому шлюбі, зробив собі вазектомію. Ця операція діє, як контрацептив. Тому чоловік не міг більше мати дітей.

Жінці доводилося використовувати донорські клітини. Але всі спроби закінчувалися невдачею. Після кожного запліднення траплявся викидень у першому триместрі. Медики не могли зрозуміти, чому так відбувається. Кожна така спроба завагітніти вбивала всі надії. Жінка не могла повірити, що ніколи не відчує материнство. Але все ж Луїза не здавалася.

Лікар Хассан Шехату знайшов причину, чому британка 16 років не могла завагітніти за допомогою ЕКО. Він з’ясував, що клітини-кілери сприймали вагітність, як загрозу. Тому швидко усували її, щоб зберегти жіночий організм.

Нарешті щасливий день для 48-річний Луїзи Уорнфорд настав. За допомогою кесарів розтину на світ з’явився хлопчик. У жінки тепер є син, якого вона так довго чекала. Зараз вона з гордістю може називати себе мамою.

Женщина стала мамой
Жінка стала мамою
Маленький ребенок
Маленька дитина
Мужчина держит ребенка
Чоловік тримає малюка
Счастливая мама
Щаслива мама

 "" "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.