Досвідчений перукар був у шоці: хлопчик 10 років не стриг волосся, але все-таки батьки вмовили на стрижку (ФОТО)

14-річний Оуейн Томас не відвідувал перукаря протягом десяти років. Хлопчик дуже боявся ножиць, тому навіть батькам не дозволяв до нього торкатися.

Як звичайний хлопчисько, він не сильно слідкував за волоссям. Через неправильний догляду його шевелюра стала жорсткою, усе сплуталось і нагадувало кокос.

Через такий зовнішній вигляд з хлопчика сміялися однолітки в школі. Вчителі просили батьків щось зробити.

І якось Томас переборов свій страх і опинився у кріслі професійного перукаря. Справа в тому, що батько хлопчика сказав, що якщо відрізати волосся, то незабаром виросте красиве, як у серферів.

Коли стиліст побачив школяра, він був у шоці. Він ніколи такого не зустрічав, але із задоволенням почав працювати. Заплутане волосся перукар зрізав шар за шаром. Сам процес він порівняв з чищенням картоплі. Через деякий час Оуейна було просто не впізнати.

 ""

Нова стрижка і посмішка на обличчі ощасливила не тільки хлопчика, а й батьків.

 ""

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.