Постараємося прожити до 110: жінка народила в 67 років

Китаянка стала мамою у 67 років. Жінка народила здорову дитину.

У квітні під час планового медичного огляду жінка дізналася, що вагітна. 67-річну китаянку з Пекіна звуть Тянь Ін.

Жінка не слухала поради лікарів і вирішила зберегти життя дитині, щоб там не було. Вагітну пенсіонерку медики оцінювали, як пацієнтку високо ризику. До речі, зачали дитину природним шляхом.

На тридцять четвертому тижні у Тянь стрибав тиск і рівень цукру в крові. Тому лікарі пропонували зробити кесарів розтин, від якого жінка відмовилася. А ось на 36-тижні вагітності операцію все-таки зробили.

На світ з’явився здорова дитина вагою 2,5 кілограма. Маленьку дівчинку назвали Тяньц, що означає «послана небесами».

68-річний чоловік китаянки Хуан Хепін за професією адвокат. Він прийшов до дружини, коли її вивозили з операційної. Мужчина каже, що вони з дружиною не планували дитину. А їх 40-річна дочка і син перестали з ними спілкуватися, коли дізналися, що батьки хочуть залишити малюка. Також сімейна пара має онуків. Одна внучка збирається вчитися в університеті, їй уже 18 років.

Тянь Ін
Тянь Ін

Хуан Хепін став батьком
Хуан Хепін став батьком

Тянь Ін під час всієї операції була в свідомості. Після пологів вона відразу потрапила у відділення інтенсивної терапії. Жінка каже, що пологи були дуже болючими. І якби все можна було змінити, вона б зробила аборт. А зараз доведеться виростити дитину будь-якою ціною, не дивлячись на вік і ускладнення після народження дочки.

Також жінка зазначила, що вони з чоловіком постараються прожити до 110 років, і не будуть просити допомоги у своїх дорослих дітей.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хлопець зробив казкову пропозицію вийти заміж (Відео)

Нагадаємо, сусідство квітів на клумбі: хто з ким дружить?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?