72-річна мама планує другу дитину

Найстаріша мама в світі, яка народила дочку, хоче другу дитину.

Адріана Ільеску є професором університету і дитячою письменницею. Раніше ми писали про цю жінку з Румунії, яка народила першу дитину в 66 років. Ще в 2005 році Адріана завагітніла за допомогою ЕКО і народила дівчинку, яку назвала Елізою Марією.

Адріана та її дочка Еліза
Адріана та її дочка Еліза

Зараз Ільеску 72 роки і вона в роздумах про другу дитину. Її перша дочка вже підросла. Жінка впевнена, що у неї ще досить сил, щоб народжувати і ростити дітей.

Вона каже: «Я намагаюся не дивитися в дзеркало, мені не подобається своє відображення. Але у мене великий запас життєвої сили. Я відчуваю себе на 27 років, а коли втомлюся – на 37. У мене здоров’я побільше, ніж у молодих».

Адріана не п’є і не курить. Літня мама каже, що якщо вона проживе довго, як її батьки, то піде на небеса, коли Елізі буде вже двадцять років.

Румунка каже, що завела б ще дитину: «Я здорова і думаю, що в майбутньому могла б мати другу дитину. Але поки не хочу поспішати».

Нагадаємо, що Адріана чекала дитину ще в 20 років. Тоді у неї були проблеми зі здоров’ям, і довелося зробити аборт. Потім жінка була зайнята кар’єрою і тільки в 66 років народила свою першу дитину.

72-річна жінка хоче другу дитину
72-річна жінка хоче другу дитину

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 45-річна жінка народила 7 дітей і зберегла фігуру: у чому її секрет?

Нагадаємо, якби не трагедія. Кузьма мав стати тренером Ліги Сміху.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.