Молитви для тих хто вирушає в дорогу. Читайте з вірою в серці

Господи, захисти мене і мою сім'ю від всього поганого, що може трапитися в дорозі. Захисти від всякого зла і поганих людей і аварійної ситуації.

Перш ніж вирушити в дорогу, особливо далеку, необхідно помолитись, аби ця подорож була безпечною. Незалежно їсте ви на поїзді, автомобілі або автобусі.

Ці молитви потрібні для тих хто хоче безпечно почувати себе в дорозі, а також комфортно.
Молитву можна читати вголос або про себе, до початку поїздки або під час її.

Боже, я молюся про нашу сімейної поїздки. Будь ласка, покрийте кожного з нас кров’ю свого Сина Ісуса. Захистіть наших дітей від хвороб, нещасних випадків і шкоди та від поганих людей, і від хижаків. Нехай ця поїздка буде приємною і стане для нас всією сім’єю відмінним досвідом.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Допоможіть нам створити спогади, які наповнять наші серця і залишаться на все життя. Батько небесний, будьте стіною вогню навколо нас, коли ми їдемо до місця призначення і назад. Нехай ваше світло буде всередині нас і світить через нас на інших, яких ми зустрічаємо під час цієї подорожі. Допоможіть нашим діям бути відображенням доброти вашої любові. В ім’я Ісуса, амінь.

Боже, поки я їду з цього місця до свого кінцевого пункту призначення, я прошу Тебе захистити мою сім’ю і мене від будь-якої небезпеки. Дай мені сили та божественне здоров’я, щоб я міг безпечно водити машину і зосередитися на дорозі. Господи, захистіть нас від недбайливих і нетверезих автомобілістів.

Тримайте мене пильним, щоб я не пропустив нічого з того, що ви мені показуєте або говорите. Боже, я дякую тобі за те, що дозволив нам безпечно дістатися до місця призначення. В ім’я Ісуса, амінь.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.