4 сильні та дієві молитви проти сил пітьми. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Якщо ви хочете успішно протистояти силам темряви, то фізичної переваги буде недостатньо. Потрібні й духовна протидія. Молитви допоможуть вам.

Молитва про мету

Батьку, я підношу до Тебе руки в поклоні. Ти мій Небесний Батько, і я славлю Тебе. Хоч би що ворог намагався протиставити мені, у нього нічого не вийде. Я перемагаю у Христі! Я можу звернутися до Тебе в біді, і Ти спасеш мене. Ти мій визволитель, і битва належить Тобі. Святий Дух, будь ласка, допоможи мені вийти, перемігши ворога прямо зараз. Амінь.

Молитва про духовне протистояння у Христі

Боже, все, що Твій Син зробив для мене у Христі, дозволяє мені перемагати у кожній битві. У Христі я більший, ніж переможець. Саме завдяки тому, що Він зробив на Хресті та через Воскресіння, я вільний від усіх підступів ворога! Я твердо стою у своїй ідентичності у Христі. Ніяка зброя, створена проти мене, не матиме успіху! Ти більше за того, хто в мені, ніж той, хто у світі! Я йду в перемозі та стою у твоїй силі! Диявол переможений через те, хто я у Христі! Спасибі! В ім’я Ісуса, амінь.

Так, по вірі вам буде!

Вогненна молитва проти ворога

Господи, я переживаю лихоліття. Ворог бере наді мною верх, і я відчуваю спокусу здатися. Однак я дивлюся на Тебе та на Твоє Слово. Нагадую собі, що хоч я і на цьому світі, але я не від нього! Ти можеш унеможливити ту ситуацію, в якій я перебуваю. Попри вітри та хвилі, Ти більше! Зміцни мене та дай мені сили для війни з ворогом! Моя надія на Тебе, і я стою на Твоїх обіцянках перемоги! Амінь.

Молитва проти сил пітьми

Дорогий Бог, наповни мене Своєю силою прямо зараз. Якщо є щось, що я роблю, щоб завадити Тобі працювати в мені та через мене, будь ласка, покажи мені. Я відпускаю все, що заважає мені відчути тріумф над дияволом та його пітьмою. Наповни мене надією та миром. Допоможи мені працювати добрим подвигом віри. Я сміливий як лев і більше, ніж завойовник! Вижени тьму Своїм світлом, в Ім’я Ісуса. Я вимовляю сум’яття в стан ворога і славлю Тебе за те, що можу спочивати в вірності Твоєї! Амінь.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.